vas. nov 27th, 2022

Törzsutastól búcsúztak a trolisok

“Mindig csak mondta-mondta a történetei végén, hogy egy a fontos, szeressétek egymást, szeretet legyen. Megajándékozta a csapatot a kedvességével, a mosolyával, és legfőképp a barátságával. A trolisokat úgy szólította, mikor felszállt mosolyogva, hogy “hercegem”, vagy “hercegnőm”.

Budapest – Megható gesztust tettek a 74-es és a 74A troli sofőrjei egy idős hölgy, egy törzsutasuk halála után a zuglói végállomásnál. Mécsesekkel, búcsúlevéllel és egy fotóval búcsúztak Eta nénitől. A 86 éves utas mindig sokat beszélgetett a sofőrökkel, mosolyt, kedvességet vitt az életükbe. 

Halála megrázta a trolisokat, akik ezzel a levéllel kísérik utolsó útjára állandó utasukat. 

Drága Eta néni!

Mély fájdalommal búcsúzunk, hiányozni fognak a mindig kedves, biztató szavak, amikkel a legborúsabb napokon is mosolyt tetszett csalni az arcunkra. Amikor megláttuk a megállóban, tudtuk, hogy jön velünk egy, kettő, de akár három kört is, és azt mindig őszinte boldogsággal teszi, bármekkora dugóba is kerülünk.

Többé már nem velünk tetszik „nosztalgiázni”, de a mi szívünkben örökké a mindig mosolygós, önzetlen és jószívű hölgy marad. Emlékét mindig őrizni fogjuk! Búcsúznak Öntől a 74-es vonal Hercegei és Hercegnői.

Nyugodjon békében.

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/12/15/mecsesekkel_levellel_bucsuznak_a_74-es_troli_soforjei_az_elhunyt_torzsutasuktol/?fbclid=IwAR2-_hz-yg3qBniH2jbhYFOYjFc1RzYr7GUi8JIOJQn9AxPj-wVxoR2Zvhs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük